неделя, 20 декември 2020 г.

ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОДКРЕПА ПО ВРЕМЕ НА COVID-19

Във времена на социална изолация, дистанция и криза имаме все повече потребност да говорим, да бъдем изслушани, да получим подкрепа. Психологическата подкрепа създава умения и механизми за справяне с тази необичайна ситуация, в която се намираме, усещането, че сме приети и разбрани, независимо с каква проблематика сме потърсили специалиста. Аз продължавам да съм на линия за тези от вас, които имате нужда от навременна психологическа помощ. Можете да се възползвате от консултация по два начина:

- за да запазите час за онлайн сесия, пишете на mariyakoeva7@gmail.com. Работя чрез канали като Viber, WhatsApp, Skype. Обикновено една сесия е в рамките на 50-60 мин., в които се идентифицират модели на поведение и комуникация, вярвания, нагласи и всичко онова, което пречи на клиента да осъществи процеса на промяна;

- ако се намирате в трудна житейска ситуация, нуждаете се от съвет или подкрепа или просто искате да споделите нещо, заповядайте във форума за психология (www.e-psiholog.eu/forum/), където ще отговоря безвъзмездно на Вашите въпроси и ще Ви насоча към правилното решение. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар